Back To Top

Om du vill byta eller returnera en vara så står du själv för alla fraktkostnader. Du ansvarar för varan tills dess att vi mottagit den. Retursedeln skall alltid bifogas vid returer och reklamation.

Makulering:
Om du vill makulera/avbryta en order är det viktigt att du kontaktar oss så fort som möjligt, eftersom att vi alltid försöker skicka din order senast nästa dag. Tänk på att inte glömma ange ditt ordernummer.
 
Ifall ordern redan är skickad måste du hämta ut den för att sedan skicka tillbaka den till oss.  


Byten & Returer:
Du kan prova dina varor hemma i lugn och ro - vi erbjuder dig 30 dagars öppet köp. En retur kan du göra under förutsättning att varan är oanvänd och alla etiketter sitter kvar. Är varan inte i originalskick så förbehåller vi oss rätten att neka returen. Tejpa och skriv aldrig direkt på skokartonger eller andra originalförpackningar.

Underkläder, piercingar, hudvård, makeup, hårvård eller annan kosmetika som skall bytas får ej ha varit uppackade eller fått sin förpackning bruten, på grund utav hygieniska skäl. Varor av dessa slag som återsänds till oss, skickas automatiskt tillbaka till kunden med debitering för frakt och exp.avgift.


Reklamation:
Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta oss så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar. Vid defekter eller fel som uppkommer senare ber vi att ni kontaktar oss inom 6 månader. Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer!

Kontakta oss på mail INNAN du skickar tillbaka något för reklamation. Beskriv vad som är fel och om du har möjlighet får du gärna bifoga en bild.

Upptäcker du en skada på paketet innan du öppnar det, så ska det anmälas till Posten eller till ditt utlämningsställe.
 
Adress för byte, retur samt reklamation:
PSICON AB
Holgersgatan 1C
311 35 FALKENBERG

Behöver du en ny retursedel? Isåfall kan du skriva ut en ny HÄR.:
http://psicon.nu/Retursedel.jpgÅterbetalning:
På följesedeln som skickas med vid returer/byten/reklamationer lämnas information om bank och kontonummer för återbetalning. Återbetalning sker inom 7 dagar efter att vi mottagit din retur. Har du betalat hela eller en del av din order med presentkort eller tillgodokvitton, får du vid återbetalning motsvarande belopp på ett presentkort. Kontanter betalas endast ut för den delen av ordern som är betald med kontanter.

sample-banner sample-banner BYTEN & RETURER
sample-banner sample-banner KUNDSERVICE
sample-banner sample-banner FRAKT & LEVERANSER
sample-banner sample-banner PRESENTKORT