Back To Top

Psicon AB startade redan under hösten 2009, men då som ett projektarbete i gymnasiet hos Ung Företagsamhet (http://www.ungforetagsamhet.se/) och under namnet Artificial Existence UF.

 

Tanken med Artificial Existence UF var att ge dem som gillade alternativ mode, det "lilla extra", som jag själv tyckte saknades i Sverige. Störst fann jag inriktning på rave-, cyber- och andra färgglada kläder/accessoarer väldigt liten, och det skulle jag ändra på!

 

I Mars 2010 ställdes Artificial Existence ut på Svenska Mässan i Göteborg med Ung Företagsamhet - "Våga Vara Egen". Och egen, det var vi verkligen - efter dagens slut var den lilla montern känd som "Rymd hörnan", vilket var väldigt roligt. Trotts att det inte var vår målgrupp på mässan under den dagen fick vi ändå ihop ett par beställningar.

 

Under sommaren/hösten 2011 registrerades UF-företaget som ett aktiebolag. Artificial Existence bytte även då namn till Psicon. De var kortare, mycket lättare att komma ihåg och mer cyberinspirerat. Vi hoppas ni med gillar det!

sample-banner sample-banner BYTEN & RETURER
sample-banner sample-banner KUNDSERVICE
sample-banner sample-banner FRAKT & LEVERANSER
sample-banner sample-banner PRESENTKORT